I skolan.

image55

Bloggar nu i skolan för mitt internet fungerade inte igår, så känner mig lite efter just nu. Det här kommer inte bli någon interresant blogg måste jag säga, men ska försöka blogga igen när jag är hemma, om mitt internet har lyckats komma igång igen :D 
just nu sitter jag i vårat arbetsrum med 
STINA ,     millan, sanna och lisa :)
   Idag blir det att vara med Pontusbaby <3 och sen blir det antagligen bowling med pontus, julia, rickard, josefin, amanda och linus :D nice får vi hoppas :D Sen ska Pontusbaby sova hos mig :)
  imorgon blir det glass med Sanna KONFEKTHÖRNAN, i vårsolen :)

TREVLIG HELG :D / malin

Nyfärgad.

    image57 image55

Okej, kanske inte syns så jätteväl på just de här fotona,men eftersom jag var sminklös och nyduschad och just hade tagit på mig Natusal med brun-utan-sol-effekt så fick det bli lite såna här halvdöljande bilder.  men i vilket fall som helst så har jag färgat håret ikväll. (: Bruuuuunt, eller aah, mörkare brunt än vad det var. Och så blir det ljusa slingor på salongen imorgon då (: Weeiihooouu, Wicky du är bäst.

förövrigt så har jag haft en bra dag. semlor på hemkunskapen, lite degiga men gooda ^ . sen engelskt nationellt prov, gick väl halvbra, men blir nog godkänt i alla fall. sen träffa Pontusbaby liet <3 Sen blev det bild där jag körde lite frittskapande typ^  fast jag skulle gjort transformash (eller hur det nu stavas).. sen matteprov som jag inte blev klar med, (gör resten på fredag) sen slutade jag för dagen vid 14:20.
sen gick jag hem, sen gick jag ut med Julia och åt kulglass (för första gången iår!)och gick långpromenad typ, i t-shirt och shit. Värsta bästa vädret ju :) ÄLSKA. sen blev det färga håret med kusinvitamin/systeryster.  sen lite dusch och dator, och nu ska jag lägga mig och kolla på skärgårdsdoktorn så jag är utvilad imorgon. Natti Natti (:

Vilken ska jag välja?


               ' jag satt och kollade runt lite på mobiltelefoner på internet igår, eftersom jag är lite utav en mobilnörd,  som mina vänner ofta säger. men vaddå, det är ju sant ju. Jag tycker att det är jätteroligt :) så nu hittade jag dessa små oemotståndliga mobilerna. Visst är de söta?
Och jag har pratat med mamma och så, och till och med hon tycker att jag ska köpa en (!) 
 så varför inte liksom, men nu är bara frågan; Vilken ska jag välja? först såg jag ju bara den rosa, men sen när jag såg den svarta blev ju allt mycket svårare, jag är ju liksom mer svart än rosa, men ändå kunde det vara kul   med lite färg. Någon av dem blir det i alla fall, inom en snar framtid. Redan vecka 15 tror jag, då de kommer in :) men nu skulle jag behöva din hjälp;                            
  

 Vilken tycker du att jag ska välja?   :)

Vi har besök, bebisbesöööök^ :)

Hejsan alla ;)
Just nu är Anna och lilla Erik här. första gången jag träffar den 6 veckors lilla killen, megasöt är han.
Jag kan bara sitta och titta på honom, och le. Men så kommer jag att tänka på Alexander som var mitt liv, och då börjar tårarna rinna istället, så inte titta, inte titta Malin. men men, i vilket fall är han jättesöt. ,
   lägger in bilder och så, på honom sen. Näe, nu ska jag gå och vara lite social. (: Bye, so long.


Utmaning

Som en sista sak nu innan jag går och lägger mig, måste jag ju självklart anta utmaningen från Beatrice om att skriva sex underliga saker om mig själv,som jag fick för några dagar sen. Var tvungen att få någon dag på mig att tänka ut vad jag ska skriva för sex saker. Eftersom de är naturliga för mig, så jag inte direkt tänker så mycket på att de kanske är lite udda^ men jag frågade lite om hjälp av min mamma och min pojkvän och så, och gemensamt (fast mest jag) kom fram till att skriva de här följande sex sakerna:

1: Om min mascara inte blir bra på mina ögonfransar så är verkligen hela min dag förstörd. Det är nästan detsamma med allt smink. Om det har regnar och sminket har börjat rinna, är det det enda jag tänker på resten av dagen, och då är den dagen förstörd. Trodde aldrig jag skulle bli så fåfäng, men det är jag visst.

2:
Jag har väldigt konstiga sov-vanor; jag sover nästan alltid på en filt under mig, jag vet inte riktigt hur det har blivit så, men när man väl har börjat att sova så, så är det omöjligt att sluta. Jag sover alltid med 5 kuddar under/bakom huvudet, annars kan jag verkligen inte sova. Jag måste vara instoppad i täcket heela jag, det enda som får sticka upp är huvudet, annars känner jag mig inte trygg.

3: Jag hatar, hatar, hatar verkligen att borsta håret. Jag är inte som vissa andra tjejer som älskar när deras hår är så där blankt och igenomkammat. Mitt är för lent och flygit i vanliga fall, så jag tycker om när det kan se lite rufsigt ut, fast på ett snyggt sätt såklart. Och även om jag hatar att borsta håret, så gör jag det endå minst två gånger om dagen, skumt.

 4: Jag tvättar ofta, väligt ofta, håret över badkarskanten på morgonen, och lyckas på något sätt, nästan alltid att somna. Jag förstår aldrig riktigt hur det går till, men det är så skönt med det varma vattnet mot mitt trötta huvud. Men jag vaknar alltid till igen, när jag lätt slår huvudet i badkarskanten. (det är kanske därifrån jag har fått mina bulor i pannan, hmm). Visserligen ett annorlunda, men ett effektivt sätt att vakna på.

5: Jag klarar inte av att ha en mattelektion, utan min älskade mp3. Och jag överdriver verkligen inte. Om jag har min mp3 under hela lektionen, så fungerar allt bra. Och jag jobbar. Men glömmer jag den, kan jag också glömma att räkna något under den mattetimmen. Det är helt otroligt, men jag kan inte jobba utan min mp3, just under matten.
Har haft ganska jobbigt att hitta ett sätt som passar mig att räkna matte på, men sen jag hittade lösningen med mp3;n så har allting blivit mycket lättare.

6: Jag har verkligen ett konstigt uppvakningssätt på morgonen. Jag ställer alltid min klocka på 06:02, och dubbelkollar alltid att den står rätt. Men sen väl på morgonen så vaknar jag först då, och ställer ofta klockan på snooze, om jag kommer ihåg hur man gör, eftersom min hjärna inte riktigt fungerar som den ska så dags på dygnet. Men jag går aldrig upp tiden då klockan ringer första gången, utan jag ligger kvar och somnar om, så kommer min kära mamma och väcker mig, först 06:15 sen 06:30 och sen 06:45 och då börjar det bli kris. Tror jag, men hinner alltid ändå. Det är det sättet som faktiskt passar mig bäst att vakna på, för att vara någolunda pigg under dagen.

/ ja, nu har jag gjort utmaningen, och det var en ritkigt rolig uppgift. Så jag tänker inte utmana någon speciell, men hoppas att så många som möjligt antar utmaningen. Alltid lika roligt att läsa om andras tokigheter.
Nu måste jag sova. Good night. / m


TACK JESSICA

Den här bloggen skriver jag endast för att tacka Jessica som fixade min blogg så jättefint.
Blev verkligen supernöjd, och hon fixade det till ett jättebilligt pris också.
Så det vill jag verkligen rekomendera alla blogg medlemmar, till att ta kontakt med henne om ni vill ha eran bloggsida lite omstaylad, av ett proffs^  (:
Tack ännu en gång Jessica! :)

Lite av mitt liv, tror jag (;

image49  image50  image52

' före- och efter bilder på hur jag såg ut före samt efter kalaset idag^  plus en bild på min lilla datorplats då ^ (;

Jag känner att jag verkligen behöver lägga mig nu eftersom jag har en vanlig skoldag imorgon och börjar klockan 8:00 som vanligt. Uh, vill inte. Och eftersom jag var sjuk de tre skoldagarna förra veckan, så har jag bland annat två prov att ta igen; matte och spanska. känns ju inte så jättelockande måste jag säga.
  har bådda ämnena imorgon, men tror inte jag gör proven då. matten kanske, det beror på om jag är på mattehumör (; och att min mp3 fungerar som den ska, för annars kan jag inte jobba. annars får jag planera in att göra dom en annan dag den här veckan. för jag vill att de ska vara gjorda innan påsklovet, som är redan nästa vecka weeiiihooouu. (:
Efter skolan imorgon ska jag träffa Pontus, det ska bli skojsigt. Få se nu om han verkligen kan lyckas övertyga mig om att det finns en plats för den där timmen som försvinner hit och dit när man ställer om till sommar-  respektive vintertid. För jag måste ju säga att han inte lyckades så jättebra idag. Någon som har ett trovärdigt svar vart den timman egentligen tar vägen?
Mer imorgon är det dansen som gäller. ÄLSKA. längtar som en tok^ eller nåt (:  Det blir bara närmre och närmre uppvisningsdagen nu, lääängtar ju (:

Bara som en liten påminnelse till Beatrice som utmanade mig om att skriva sex underliga saker om mig själv; så har jag inte glömt det. Har bara inte hunnit klura ut dom än. Så det skriver jag nog om imorgon (:

God natt alla. / Malin

Igår. / Framträdanden i stan, rockbandskväll mm. (;

     

' lite blandade bilder från olika stunder på dagen (:

Den första bilden är på mig precis innan jag och Sanna åkte in till Norrköping, den andra och tredje är ju på Sebastian som uppträdde  på Lindens övre plan^ i Norrköping City. Sen är den fjärde bilden, på mig och Sanna när vi står i kön till att Sanna ska få sin skiva signerad. Och sen är det två sista bilderna på mig, och hur jag såg ut när jag kom hem efter Rockbandskvällen.

(Jag får skriva om gårdagen, idag istället eftersom bloggen krånglade så mycket igår :/ ).
Men i alla fall så började dagen med att jag gjorde mig iordning lite och så till Sanna och jag skulle åka in till Norrköping för att kolla på Jimmy Jansson och Sebastian. Men det var bara det att vi hade missat tiden som Jimmy spelade så vi hann bara se slutet av hans framträdande. Så då gick vi och shoppade lite istället, innan det var dax att gå upp och ställa sig för att få en någorlunda bra plats till Sebastian's framträdande. Men allt var visst lite försenat, så vi fick även se några av mina första riktigt idoler (!) som faktiskt var med i Fame Factory, för några år sen. (Någon mer än jag som såg de programmen när de gick?)  Några f.d Fame Factory stjärnor vi fick se var; Mattias Holmgren, Mia Löfgren, Markus Öhrn och Pauline Högberg. Det var en riktig överraskning faktiskt. Men sen kom ju han som alla väntade på; Seeebastian. Och visst var han riktigt riktigt bra, även om han kanske inte direkt är min favorit. Men det blev några bilder och så i alla fall.
Efter det så gick vi och köpte det sista, och sen fikade, innan det var dax att ta bussen hem igen.
 ,jag köpte inte så mycket, men det jag kom hem med var: * Foundationmousse från Maybelline, *Rosebud strawberry lip balm,* och en svart tröja från Gina Tricot, men en döskalle fastsatt i en kedja. Det blev en riktigt lyckad dag i stan. (:
När jag kom hem gjorde jag mig iordning lite grann, sen kom Pontus och då åt vi, och gjorde han iordning också, Superfin blev han (: <3 sen åkte vi ner till Focus, där det var rockbandskväll där vänner spelade. Det blev riktigt lyckat där med tycker jag allt. Skulle velat lägga in bilder från kvällen, men min mobil vill visst inte samma sak som jag, men men. 
Jag, Sandra och Pontus (egenligen mest eller Bara Pontus) kom fram till massa lustiga saker, men visst det slulle ju vara mysigt, hrm hrm. Haha.  
Rickard var i alla fall den bästa trummisen och allt på hela kvällen.
 En lyckad dag helt enkelt. (:  / MALIN.

Rosebud, Strawberry Lip Balm.



nu har jag äntligen köpt mitt Rosebud. (:
   ,har inte sett det i norrköping tidigare, och har därför, bara ögonshoppat det över internet, men nu ligger det här framför mig, och även på mina läppar så klart, och luktar uunderbart (:

Weeeii, det kallas lycka.

image34

' äkta vänskap kallas det (:

       tjejkvällen med Sanna och Matilda blev riktigt lyckad. Såg filmen; Fyra veckor i juni  med Tuva Novotny som huvudrollen, riktigt bra svensk film faktiskt. Sen blev det lite prat som alltid, sen blev det att se halva; Huset fullt  som självklart Hilary Duff spelar med i. (jag har verkligen en noja för allt som har med Hilary Duff att göra, just nu, som galen^) Sen blev det självklart lite felsägningar och skratt / gråtattacker, som vanligt, men det hör liksom till. Ohw, underbart. ÄLSKA.

sen fick jag nyss reda på att det blir stan imorgon, se Sebastian och Jimmy Jansson, med Sanna ju. När Sanna berättade förrut på msn att de skulle komma till Norrköping imorgon och signera skivor såg våran konversation ungefär ut så här;

Sessan säger:
Vet du vilka som kommer till Norrköping imorgon eller?
' Malin  | ´      Parkbänksfilosofi, så fint<3 säger:
Naae, vilka då????
' Malin  | ´      Parkbänksfilosofi, så fint<3 säger:
Några som jag tycker om?
Sessan säger:
SEBASTIAN
Sessan säger:
OCH Jimmy Jansson
' Malin | ´     Parkbänksfilosofi, så fint<3 säger:
 (typ)  .. jag vill gå
Sessan säger:
Mmm
' Malin  | ´   Parkbänksfilosofi, så fint <3 säger:
Sanna, vad ska du göra imorgon? ;)
Sessan  säger:
inget speciellt, och du?
' Malin  | ´  Parkbänksfilosofi, så fint<3 säger:
Vill du åka till norrk med mig imorgon?
Sessan säger:
det skulle nog kunna gå det ja ;)
' Malin |    Parkbänksfilosofi, så fint<3 säger:
Weeeiiii

så nu är det bestämt att jag ska till Norrköping med Sanna imorgon, weeiii vad roligt. ska passa på att inhandla lite kläder till kvällen då också. Ohw, ÄLSKA.

Sussa sött / Malin.

BOUNCE

image33

'bilden blev visst väldigt suddig, men det är inte det viktigaste.
   det viktigaste är att de är den bästa dansgrupp jag vet i alla fall. Älskade BOUNCE.
fick ett erbjudande för några år sen, av min kusin, a att gå och se dem, men då visste jag knappt vilka de var och tackade därför nej, men idag är det ett måste för mig att få se dem, helst inom en snar farmtid. ÄLSKA.

'nu är förresten Pontus här, och han är dum mot mig :/ han byter ut min älskade musik mot sin dumma musik. inte tycka om.  men jag tycker nog om han ändå       ^ - ^   . HAHA.  /MALIN.

'One of a kind

 image31 image30  image32
' blir riktigt tjejkväll med bejbsen ikväll nu då.
       
,ohw, har längtat efter er till tusen, tjejer. Och nu äntligen ska vi ses igen. (:

ingen skola för mig idag heller eftersom jag fortfarande är sjuk och har feber :/ HATA. men tur ändå att jag får en myskväll i alla fall. det kommer behövas, ohw, ÄLSKAR ER, Sanna och Matilda. fårse om det blir att träffa Tobbee Barbie^ (: någonting också, hoppas kan man ju alltid (:
 ,sen blir det rockkväll imorgon och se alla spela, weeiihooou vad roligt.
nu ska jag gå och göra mig iordning och sätta upp lite tavlor tänkte jag, bilder kommer nog senare idag (:
Ha en bra dag! /M.

Vackert?!

image28  image29
' tänkte bara passa på att slänga in två bilder på den underbart vackra kvällshimlen.
     
,har varit hemma från skolan idag,sjuk   och har därför inte gjort någonting speciellt som har varit värt att fotografera, så därför passade jag på att gå ut på våran balkong och ta lite kort på olika delar av himlen, vilket gav någorlunda bra resultat tycker jag. (:
Blir nog antagligen ingen skola för mig imorgon heller, men hoppas på att kunna gå på fredag.
 Hoppas också att Pontus, min Pontus har lust att träffa mig en liten stund imorgon, jag behöver få träffa någon och känna att jag lever. God natta alla / M.

Mys

 image27  image26
-skönaste klädseln för en ensam hemma dag. älska.
,efter hemkomsten^ från Stegeborg höll jag typ på att  halvt frysa ihjäl, så jag duschade jäättevarmt direkt när jag kom hem, sen sminkade jag mig lite igen (tyck att jag är fåfäng om ni vill, men jag kallar det ; att leva) och klädde på mig myspyskläder och la mig framför tv:n och somnade till The Perfect Man, underbart (:
'
nu är klockan 20:37 och jag ska snart titta på Höök som börjar vid 21:00, men nu ska jag skriva klart med alla underbara personer på msn. (: Bye, so long. / m


 

Stegeborg.

image23  image24  image25 

'här kan ni se lite resultat av Natalie's och min lilla utflyckt till Stegeborg idag.
   det skulle ha blivit en perfekt dag om det hade varit som vädret förra veckan då man kunde gå ute i t-shirt nästan.  idag var det riktigt kallt, men det blev en moppetur (: fika och liten fotografering också. (:

en (o-)vanlig måndag i mitt liv

image21   image22   -idag fick det bli två egoistbilder från en helt annan dag, bara för att jag ändå inte har tagit några bilder idag (!)
'dagen idag började på ett mycket annorlunda men underbart sätt måste jag säga; jag vaknade nämligen av att Pontusbaby (: klappade mig på kinden. jag förstod verkligen ingenting hur han kunde vara där, jag var liksom ensam hemma, och han hade inga nycklar trodde jag, men det visade sig att jag hade fel^  mysigt blev det i alla fall, även om det var hemskt att jag inte visste nåt, såg säkert livrädd ut också eftersom jag vaknade av en mardröm om att jag blev dränkt.
,när vi hade orkat oss upp ur sängen bakade vi (han!) kladdkaka, och Julia kom hem också och bakade chokladbollar, sen åkte vi med gulafaran (; ner och hyrde film och köpte chokladpudding och läsk, sen gick vi hem och frossade i choklad och såg på film (: Först Mean Creek, sen den japanska The Ring, hann se lite av den bara innan Pontus skulle hem :( sen såg jag och Julia klart den innan jag åkte till dansen och shejkade loss (; Oh, hade riiktigt roligt verkligen. Mycket nytt, men ÄLSKA DET. sen hem och såg The Perfect Man med Julia, och nu sitter jag här och bloggar lite, och ska nog snart sätta på The Perfect Man igen, och somna till den tror jag allt. Älskar Hilary Duff, både underbar som artist och som skådespelerska (:

Imorgon blir det utflykt med Natalie och hennes kära moped, till Stegeborg (: med massa gott att äta och saker ju, mumsi. Ska bli supermysigt ju.  (:
Skola igen på onsdag, men kortdag då, visserligen matteprov (??) tror jag, men ändå (;
Natti Natti alla / M.

Vårdag med sol, regn och hagel

image17  image18  image19  image20
- så här blev resultatet av min långpromenad idag.
tog ganska många bilder ute idag, men det blev så mycket om jag skulle ladda upp alla, därför valde jag ut några som ändå beskriver dagen ganska bra.  mysigt vårväder vissa stunder, byttes snabbt ut mot hageloväder, inte den bästa blandningen kanske, men långpromenad blev det i alla fall (:  'längre än till tegelbruket och tillbaka igen.

Dagen började faktiskt med att jag gick upp ganska tidigt, redan 10:15 ungefär (!) åt frukost, liten datorstund med tända ljus för att det var så grått ute, sen duschen med kroppspeeling, ansiktspeeling och hårinpackning faktiskt. Sen gjorde jag mig iordning lite snabbt, med inte så mycket smink faktiskt (!)  Sen kom Julia, och vi gick ut. Gick i cirka 2 timmar och 1 kvart, sen hem och äta, sen kom Pontus och Rickard, då blev det film; Terminator. Sen blev det Wild Kids med mammsen och nu en liten bloggstund, men sitter även vid msn och skriver med roliga människor (: alltid lika trevligt.
Ska sova snart för att vara utvilad imorgon.  Har ledigt även imorgon och på tisdag, njuter (:  /m.

Nelly.se

 1:Klicka här för en större bild på Fun Shot Women Boxer      2:Klicka här för en större bild på D&G Maxi Logo Briefs       3:Klicka här för en större bild på PF Kristy Boy Briefs 
'Har tittat runt lite på nelly.se nu och kärat ner mig i massa fina underkläder, men här är nog ändå de tre favoriterna (: De första är från Björn Borg, de andra från Dolce & Gabbana, och de tredje från Paul Frank. I'm in love (;

SOMMARLÄNGTAN

  image16        

' Var bara tvungen att slänga in några somriga bilder, för har drabbats av en sån sjuuuuk SOOMMARLÄNGTAN. 

Låånghelg^

     -jag trodde jag skulle bli besviken, men det visade sig att jag hade fel, väldigt fel (:
Har precis kollat på Dirty Dancing 2, som gick på 5:an från 21:00 till ungefär 22:40 nu ikväll, och blev riktigt förvånad över hur bra den filmen verkligen var. Har hört från så många att den inte ens ska vara värd att se, och att det är skandal att göra en uppföljare till orginalfilmen, och har därför inte ens gett filmen en chans, förrän nu. 
' Mer än okej film måste jag säga.
 - du är som att dansa med min mammas strykbräda;  roligaste repliken i filmen helt klart, vilken komplimang (;

I övrigt så har min dag varit bra ; vaknade halv elva (!), frukost, liten datastund, sen promanad ner till biblioteket för att möta upp Sanna och låna böcker, sen promanad till Ica, sen tillbaka till biblioteket för en lässtund, skönt faktiskt, helt tyst och lugnt (: sen säga hejdå till Sanna (Hade bra i fjällen ), möta Pontus<3 Rickard och Julia för att hyra skräckfilm; The Grudge 2 (faktiskt inte läskig, men ändå bra :) se den, sen vara ute till 19:30 ungefär då Pontus och Rickard åkte hem, sen lite Skärgårdsdoktorn - Dirty Dancing 2 - Skärgårdsdoktorn, hemma hos mig. Sen ensam datorstund nu, och nu sova snart och drömma om baby :) 
'Skööönt med långhelg nu förresten, lediga måndag-tisdag också (:         /m.

bio och hemmakväll

image15
,nu när klockan är 23:56 så sitter jag här och kopplar av en stund precis innan jag ska lägga mig och läsa; Räcker det om jag älskar dig? som är en helt underbar bok. har precis smörjt in mig med min nya Natusan. Imorgon får jag se hur reslutatet blir, hoppas att det blir ett någorlunda jämt resultat i alla fall (:
  ,
det blev bio förrut i alla fall. Underbara älskade ; jaa, vad ska man säga. En väldigt väldigt hemsk film, påminner mig om delar av mitt liv. Fast jag måste väl ändå säga att den var bra. Först blev det i alla fall att köpa godis och läsk innan bion, det hör ju till (; Sen lite bioångest som alltid, men det gick ju bra, typ.

Parkbänksfilosofi^

,skola imorgon, eller jaa, om några timmar då, känns rätt okej. Sen Pontus <3 sist men inte misn; DAAAAAANS , tro det eller ej, men jag har faktiskt hunnit med att träna lite på den, denna vecka (:

GOD NATT ALLA. /m

Lyckad shopping (:

image14 ,kom nyss hem från stan med mamma. riktigt lyckad dag faktiskt. här ser ni några av mina köp (:
 dagens inköp blev:
*Blå Pikétröja, med små rosa rädenH&M
*Svarta tightsGINA TRICOT
*Svart tunt midjeskärpGINA TRICOT
*ConcealerH&M
*Bronzing powderH&M
*Colour styling, hårspray  , PHC - ÅHLÈNS
*Natusan ,body lotion, med lätt brun-utan-sol-effekt  - har hört att den ska vara bra, så, upp till bevis (:

mamma hittade faktiskt också riktigt fina saker, och jag är riktigt stolt över henne hur bra hon lyckades matcha ihop en riktigt fin outfit som hon kom in och visade mig sen. imponerad (;

Nu blir det bio snart, antagligen. Underbara älskade, har hört både bra och dåligt om den filmen,
och nu är det dax att avgöra själv, vad jag tycker.
Sen en riktigt skön hemmakväll, innan dusch och sleeptime^   / MALIN (:

Jäkla läxor^

image12 - visserligen gammal bild, men vad faasen ^

Det jag ville säga idag är att; JAG HATAR LÄXOR, ge mig någon slags kraft att orka med dom.
'har varit med Pontus varenda dag hela den här veckan, första gången faktiskt (!) Men bryts trenden imorgon? jag hoppas inte det.  I vilket fall som helst så blir det tjejkväll på fredag, och kanske Pontus på lördag (?) Hoppas kan man ju alltid i alla fall (: Stan snart, tänker köpa mig en fin pikétröja nu, det tycker jag att jag är värd efter allt detta skitpluggande, som gör att jag inte får sova. Nu ska jag sova. God Natt alla. / M

Livsglädje

image9 -det som får mig att leva och glömma bort allting för en stund i veckan. Uppvisning på Borgen 6/5 -07 klockan 18:00 - det missar väl ingen?! (;

,hade skrivit ganska mycket, men sen försvann bloggen bara. trist att det är så mycket strul med den. för nu orkar jag inte skriva om allt igen.
   'GOD NATT ALLA. / M

Mitt liv?!

image6  image7 

"Föresten , ja måste ändå säga att du & pontus passar klockrent ihop verkligen hoppas på all lycka i framtiden !"  - Tack Tobbevännen, så glad jag blev (:

'den här helgen har Pontus sovit här hos mig, det har varit mysigt.  men blev inte så mycket sömn. somnade runt 06:00 i morse, så är lite trött nu (;
,tycker om honom mest av allt i hela världen i alla fall.
idag kom Rickard och Natalie hit också, det var länge sen. hoppas på tjejkväll snart då (: imorgon är det skola igen, men jag har ingen lust. men har faktiskt varit duktig och gjort tre mattetal, grattis till mig, Stig borde vara stolt över mig.
Förövrigt så har jag mycket saker jag vill/behöver ha just nu, som bland Hägan glass, Hårspray, en längre Pikétröja, och massor av kärlek från mina vänner. Ge mig? (;